ANSÖK NU!

  • Låna upp till 600 000 kr
  • Få svar från över 30 banker
  • Ansökan tar max 2 minuter

Ränta

Räntan på lån som förmedlas via Zmarta är mellan 2,95 - 29,9 procent.

Utbetalningstid

Utbetalningstiden för lån som förmedlas via Zmarta är mellan 1-4 dagar. Ibland sker utbetalningen samma dag.

Betalningsanmärkning

Ja, det är möjligt att ansöka om lån via Zmarta om du har en betalningsanmärkning.

Zmarta – en låneförmedlare för privatpersoner

Zmarta är en svensk låneförmedlare som erbjuder privatpersoner möjlighet att ansöka om lån och jämföra lån från olika långivare. Styrkan i Zmartas erbjudande är att de samarbetar med över 35 stycken olika långivare. När du gör en låneansökan via Zmarta så får du då ett erbjudande från alla dessa 35 långivare och du får då möjligheten att jämföra lånen och välja det lån som har lägst ränta och bäst villkor.

Vilka typer av lån erbjuder Zmarta?

Zmarta är en förmedlingstjänst som förmedlar lån från olika långivare till privatpersoner. Du kan alltså inte låna pengar av Zmarta, men de kan förmedla bra lån med låg ränta till dig. Zmarta erbjuder privatpersoner möjligheten att ansöka om följande lån via deras förmedlingstjänst:

Privatlån

Privatlån är lån som privatpersoner kan teckna utan krav på att ställa någon säkerhet för lånet. Du behöver som regel inte uppge vad du ska använda pengarna till – utan de är till för att du ska kunna göra privata inköp. Det är vanligt att personer ansöker om privatlån via Zmarta för att samla lån som man dragit på sig hos olika långivare och kreditkortsföretag.

Bolån

Zmarta erbjuder dig också möjligheten att ansöka om bolån. Det kan handla om att du ska teckna ett nytt bolån eller att du vill utöka belåningsgraden på ditt bolån, givet att du inte har belånat fastigheten mer än 85 %.

Ansökningsförfarandet hos Zmarta

En tydlig fördel med Zmarta är att deras tjänst för ansökning om lån är enkel och tydlig. Processen har följande steg:

– Du fyller enkelt i hur mycket du behöver låna och hur lång löptid du vill att lånet ska ha.

– Du fyller sedan i dina personuppgifter och kontaktuppgifter.

– Du godkänner sedan att Zmarta tar en kreditupplysning på dig via Upplysningscentralen (UC). Zmarta tar enbart en enda kreditupplysning på dig, men du får separata låneerbjudanden från 35 olika långivare.

– Direkt efter att du har skickat iväg din ansökan får du separata erbjudanden från alla 35 långivare och du har möjlighet att på ett överskådligt sätt jämföra låneerbjudandena på skärmen.

– Om du bestämmer dig för att godta ett låneerbjudande så kan du digitalt skriva under avtalet med BankID.

Så snabbt betalas lånet ut

Zmarta har som policy att ett lån ska betalas ut inom 1-4 dagar efter att du har signerat låneavtalet. Vissa långivare som har avtal med Zmarta betalar ut lånet samma dag som avtalet skrivs under.

Vår bedömning av kundservice och support hos Zmarta

Vår uppfattning är att det är enkelt att komma i kontakt med Zmarta. Du kan chatta med Zmarta under kontorstider och du kan enkelt nå de via telefon. Zmarta svarar även på frågor via mail och har bra svarstider.

VARFÖR ZMARTA

  • Över 35 stycken anslutna långivare
  • Lättillgänglig kundservice
  • Utbetalningstid på 1-4 dagar
  • Endast en enda kreditupplysning

ANSÖK NU!

  • Låna upp till 600 000 kr
  • Få svar från över 30 banker
  • Ansökan tar max 2 minuter

FAQ

Här svarar vi på några vanliga frågor om Zmarta.