Nu när EU-valet är avslutat står riksdagsvalet 2022 på tur

I söndags var det EU-val. Det fanns nio partier att välja mellan. Hade du svårt att bestämma dig för vilket parti du skulle välja? Vilka frågor var viktiga för just dig? Om du hade svårt att välja fanns “Valkompassen” som kunde hjälpa dig.

Om du vill låna pengar kan du stå inför samma dilemma. Vilken bank ska jag välja? Hur mycket får jag låna? På hur många år ska man amortera? Var får jag bäst ränta? När det kommer till att välja bank eller låneinstitut finns det betydligt fler än nio alternativ. Så hur ska du kunna hitta den bästa banken som kan ge dig bäst villkor om du vill låna pengar?

Alla dessa frågor kan vi på Enklare hjälpa dig att få svar på om du behöver låna pengar. Vi har vår egen “Valkompass”. Våra kunniga rådgivare ställer de rätta frågorna till dig för att hitta den bank som kan ge de bästa villkoren för just dig och dina behov.

I stället för att gå runt till de olika bankerna, där varje bank gör en kreditprövning, och du sedan ska sitta och jämföra de olika alternativen gör vi på Enklare ​en kreditprövning som sedan skickas till de banker vi samarbetar med. Vi tar sedan fram ​en​ lösning som passar bäst för dina behov.

Vi på Enklare Lån gör det enklare för dig att låna pengar än att välja parti i EU-valet. Tiden går snabbare än vad man tror i många fall. Snart vankas det riksdagsval som kommer ske 2022.