Få de bästa lånevillkoren med Likvidum: En låneförmedlingstjänst

Likvidum är en låneförmedlingstjänst som hjälper kunderna att hitta de bästa lånevillkoren genom att jämföra olika långivare. Genom att använda sig av tjänster från låneförmedlare som Likvidum och Axo Finans kan kunderna ofta få lägre räntor och bättre villkor än om de bara hade sökt sig till en enda långivare.

Vad är Likvidum och hur fungerar det?

Likvidum är en låneförmedlingstjänst som specialiserar sig på personliga lån, även kallade lån utan säkerhet, som inte kräver säkerhet som till exempel ett hem. Företaget arbetar för att svenskar inte ska betala för mycket för sina lån genom att kombinera befintliga lån och krediter till ett nytt lån med lägre räntor och månadskostnader. Att ansöka hos Likvidum är helt gratis för kunderna. Företaget grundades 2015 och är en del av Calculate Group Sverige AB, som specialiserar sig på att värdera företag. Företagets huvudkontor ligger i södra Stockholm.

Varför använda en låneförmedlingstjänst?

Det finns flera fördelar med att använda en låneförmedlingstjänst när man vill låna pengar. Dessa tjänster sparar kunderna tid och arbete genom att de ansöker hos flera banker och långivare samtidigt, med endast en ansökan och kreditprövning. Dessutom kan låneförmedlare ofta hjälpa kunderna att få det bästa erbjudandet genom att låneförmedlare konkurrerar om kunderna. Med Likvidum får kunderna erbjudanden efter att långivarna har behandlat ansökan och kan enkelt välja det bästa erbjudandet för dem.