•  390 000 kunder
  •  Kundservice 09:00 - 21:00
  •  Ansök på 1 minut

Låna pengar snabbt med Enklare som rådgivare

4,7/5

Steg 1. Fyll i kontaktformuläret
Steg 2. Du blir kontaktad av en av våra lånerådgivare som kommer hjälpa dig under
hela låneprocessen från start till slut.

5000kr 600000kr
1 år15 år
Cirka månadskostnad

Låneformulär för privatlån

  • Jag vill samla lån:
Enter the word YES in the box:
Loading

Är du redan kund hos oss och vill logga in? tryck på BankID knappen så kommer du till "Mina sidor"

Enklare Ekonomi Logotyp

4,7/5

Vi har sedan 2015 hjälpt drygt 390 000 privatpersoner jämföra sina lån. Vi står på din sida under hela låneprocessen som sköts online. Enklare levererar kostnadsfri konsultation samt presentation av diverse olika lånevillkor. Sitter du på ett eller flera lån? Isåfall kan vi hjälpa dig att samla dessa skulder. Skicka in en låneansökan via vårt formulär för att komma i kontakt med din lånerådgivare från Enklare.

Enklare Ekonomi Medarbetare

Låna pengar snabbt och säkert online

Hos Enklare kan du låna pengar snabbt och enkelt, du gör detta online via BankID och få svar med förslag på bara 24 timmar, ofta får du svar inom bara några minuter! Du kan ansöka om privatlån som innebär att du lånar pengar utan säkerhet. Ta hjälp av Enklare nästa gång du ska söka lån, hos oss kan du enkelt se över dina möjligheter på räntor för privatlån. Att låna pengar utan säkerhet betyder att du får välja själv vad pengarna ska gå till! Eftersom lånet inte är pantsatt bestämmer inte banken eller långivaren om vad pengarna ska gå till.

Ta hjälp av oss för att söka lån till låg ränta

qNär du vill låna pengar direkt kan du antingen fylla i en ansökan på vår hemsida eller ringa in till vårt kontor så hjälper en av våra handläggare dig med din ansökan. Efter att din ansökan har tagits emot och blivit behandlad kommer våra samarbetspartners att ge bud och därefter återkopplar vi med buden till dig. Det finns "billiga lån" samt "dyra lån" vår vision på Enklare är att du som privatperson ska bli upplyst på ett enkelt sätt om vilka lån som har en så kallad billig ränta respektive dyr. Eftersom bankerna får tävla om dig som kund är detta ett effektivt sätt för dig att få en riktigt bra/billig ränta. När vi har gått igenom buden tillsammans väljer du helt enkelt det bästa lånet. Se alltid till att jämföra när du ska låna pengar online.


Genom att jämföra förslag från flera banker samtidigt slipper du förhandla ränta med varje enskild bank. De får istället tävla om dig som kund, vid det tillfället handlar det om att vi förhandlar fram den bästa tänkbara räntan . När förhandlingen är avslutad får du ett diverse förslag från olika banker, du analyserar, jämför, konsulterar med din rådgivare du kan även konsultera förslagen med våra lånerådgivare hos oss på Enklare. Därefter vänder du dig till den bank eller långivare som erbjöd dig de villkoren som passa just dig bäst.

Lånat pengar hos en eller flera banker? Vi hjälper dig att samla ihop dessa lån.

Förhandla räntan billigare genom att tänka på din kreditvärdighet. Jämförelsen görs dessutom med endast en kreditupplysning via UC. Det är en viktig detalj med tanke på att en jämförelse som skulle gjorts på egen hand hade inneburit en ny kreditupplysning för varje bank och långivare du gick till för att förhandla ränta. Fler kreditupplysningar leder till en allt sämre kreditvärdighet, vilket i praktiken hade resulterat i att varje bank och långivare du vände dig till för att förhandla räntan, hade givit dig allt högre och högre räntor. Det hade även varit enormt tidskrävande att kontakta ett 30-tal banker och långivare var och en för sig. Att jämföra med alla våra samarbetspartners samtidigt är ett mycket bättre alternativ för dig som vill låna snabbt och bryr dig om din kreditvärdighet. När du ska låna pengar online skiljer sig räntorna väldigt mycket beroende på vilken bank eller långivare du går till.

Du ska därför alltid jämföra räntan på lån utan säkerhet innan du agerar. Via Enklare kan du tillsammans med din kontaktperson göra en ansökan för att sedan därefter se vilka räntor våra samarbetspartners har att erbjuda. Detta är inte enbart ett sätt du lånar pengar snabbt igenom utan du slipper även förhandla räntan på privatlånet eftersom vår jämförelse i sig förhandlar den åt dig. Enklare agerar som en hjälpande hand vid förhandlingen av din ränta. Ett bra och effektivt sätt att förhandla räntan på, speciellt då det enbart krävs en kreditupplysning. Denna upplysning ger i sin tur möjligheten att låta 27 banker ta del av din ansökan för att sedan erbjuda dig ett lån, värt att notera är att vi inte erbjuder snabblån som för övrigt en annan typ av låneform.


När man lånar pengar utan säkerhet har man inte något i pant för själva lånet. Ett bolån är till exempel ett pantsatt lån, då huset i sig är bankens säkerhet. Eftersom privatlån även känt som blancolån klassas som lån utan säkerhet sätts också räntan därefter. Med en medsökande känner banken en större trygghet i att lånet blir återbetalt. Detta sätter dig i en position där du får en bättre utgångspunkt när det kommer till förhandling av räntan. Har du möjlighet att ha med en medsökande på lånet innebär detta en fördel för dig rent ekonomiskt. Banken ser då att det finns två inkomster som kan hjälpa till med återbetalningen av lånet, vilket i sin tur inger ett större förtroende.

Enklare Ekonomi Logotyp

4,7/5

Fyll i formuläret för att sätta den Enklare låneprocessen i rullning

5000kr 600000kr
1 år15 år
Cirka månadskostnad

Låneformulär för privatlån

  • Jag vill samla lån:
Enter the word YES in the box:
Loading
Låna pengar snabbare
Enklare Ekonomi Logotyp

Planer på en snabb affär? Låt Enklare jämföra villkoren innan du lånar pengar

Kreditvärdigheten påverkar räntan på privatlån Genom vår hemsida kan du låna pengar online genom att fylla i din ansökan i vårt ansökningsformulär. Hur mycket du kan låna direkt beror på den ekonomiska situationen på den eller dem som söker. Varje bank och långivare gör individuellt en riskbedömning som baseras på hur kreditvärdigheten ser ut på din och din eventuella medsökande. Efter det presenterar vi på Enklare vilken ränta du har fått. På så sätt kan du låna pengar snabbt och enkelt till den bästa räntan. För att låna snabbt och enkelt till en så bra ränta som möjligt är det därför väldigt viktigt med din kreditvärdighet. Kreditvärdigheten avgörs av din återbetalningsförmåga där inkomster, utgifter, anställningsform, boende och befintliga lån bland annat vägs samman.


För att låna snabbt

För att göra en snabb affär och samtidigt ha möjlighet till en bättre ränta kan det därför vara bra att samla de befintliga lånen detta under ett så kallat privatlån. Att samla sina skulder har många fördelar. För det första är spridda skulder dyrt. Lån som avbetalningar på TV-apparater och datorer, kreditkortsskulder och SMS-lån har alla en sak gemensamt och det är att räntan oftast är väldig hög. För att göra skulderna billigare kan du söka lån på det totala beloppet av småskulderna. När allt är samlat under ett och samma lån resulterar det oftast med en lägre ränta. Att hålla koll på din ekonomi blir också betydligt lättare med endast ett lån jämfört med flera spridda skulder. Har du samlat ihop skulder har du i många fall även stärkt din kreditvärdighet. Då kan det vara smart att jämföra räntan igen och se om du kan få ännu lägre ränta. Känns allt krångligt? Ingen fara våra lånerådgivare ger dig all information du behöver för att förstå innebörden med allt som rör dessa ämnen.


Förhandla räntan genom att jämföra

Vi på Enklare är experter på lån och räntor, därför ska du vända dig till oss när du vill låna pengar snabbt och enkelt. Du kan låna pengar direkt och utan något krångel. Du kan ansöka om upp till 600 000 kr för ett privatlån via Enklare. Alla våra samarbetspartners får möjligheten om att erbjuda dig ett bud med lånevillkor. Räntan förhandlas automatiskt, detta genom att låta bankerna tävla om vem som kan erbjuda dig den bästa tänkbara räntan. Läs mer: Låna 400 000 - 500 000 kr. Billån med säkerhet

VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR
Här hittar du svar på vanligt förekommande frågor