•  JÄMFÖR ALLTID
 •  RÄNTOR & VILLKOR
 •  INNAN DU LÅNAR PENGAR

Låna pengar snabbt och enkelt via en låneansökan

trustpilot

4,7/5

BankId Enklare Logga in
BankId Enklare Logga in
 •     Vi rekommenderar enbart låneförmedlare som står under finansinspektionens tillsyn.

GODKÄNNER BETALNINGSANMÄRKNINGAR

 • Låna upp till 600 000 kr
 • Godkänner betalningsanmärkningar
 • Endast 1 kreditupplysning
 • Låna upp till 350 000 kr
 • Godkänner betalningsanmärkningar
 • Endast 1 kreditupplysning

POPULÄRA VAL

 • Största låneförmedlaren
 • Jämför över 35 långivare
 • Endast 1 kreditupplysning
 • Låna upp till 600 000 kr
 • Få svar från över 30 banker
 • Ansökan tar max 2 minuter
 • Låna upp till 600 000 kr
 • Jämför 36 långivare
 • Endast 1 kreditupplysning
 • Låna upp till 600 000 kr
 • Få svar från över 30 banker
 • Endast 1 kreditupplysning

Är du redan kund hos oss och vill logga in? tryck på BankID knappen så kommer du till "Mina sidor"

BANKID ENKLARE
trustpilot

4,7/5

Samtliga av våra låneförmedlare vi samarbetar med står på din sida under hela låneprocessen, från inskickad låneansökan ända fram tills du bestämt dig om vilken väg du vill ta. Enklare levererar kostnadsfri konsultation samt presentation av diverse olika lånevillkor. Sitter du på ett eller flera lån? Isåfall kan vi hjälpa dig att samla dessa skulder. Skicka in en låneansökan via vårt formulär för att komma i kontakt med din lånerådgivare från Enklare. Vår ambition är att kunna presentera dig det billigaste lånet på marknaden. Detta gör vi genom att jämföra billigare lån med andra lån med bra lånevillkor.

 •   NEDAN FINNER DU LÅNEFÖRMEDLARE SOM GODKÄNNER DIG MED BETALNINGSANMÄRKNINGAR

Skicka in en låneansökan och få svar direkt


ENKELT

SMIDIGT

SNABBT

Låna pengar snabbt och säkert

Vi presenterar enkla lån snabbt & säkert så att du sedan kan välja det billigaste lånet

Hos Enklare kan du via en inskickad låneansökan låna pengar snabbt och enkelt. Detta gör du online via ditt BankID du får sedan ett svar med förslag på olika privatlån vissa billigare än andra. Oavsett hur billigt privatlån du än hittar så är det alltid ett lån utan säkerhet du tar. Ta hjälp av Enklare när du ska söka lån, hos oss kan du enkelt se över dina möjligheter på räntor för att sedan hitta det billigaste privatlånet. Att låna pengar utan säkerhet betyder att du får välja själv vad pengarna ska gå till! Eftersom lånet inte är pantsatt bestämmer inte banken eller långivaren om vad pengarna ska gå till.

Ta hjälp av oss vi jämför lån med låga räntor för att sedan presentera det billigaste lånet till dig

När du vill låna pengar direkt kan du antingen fylla i en ansökan på vår hemsida eller ringa in till vårt kontor så hjälper en av våra handläggare dig med din ansökan. Efter att din ansökan har tagits emot och blivit behandlad kommer våra samarbetspartners att ge bud och därefter återkopplar vi med buden till dig. Det finns "enkla lån" samt "dyra lån" vår vision på Enklare är att du som privatperson ska bli upplyst på ett enkelt sätt om vilka lån som har en så kallad billig ränta respektive dyr. Eftersom bankerna får tävla om dig som kund är detta ett effektivt sätt för dig att få en riktigt bra/billig ränta. När vi har gått igenom buden tillsammans väljer du helt enkelt det billigaste privatlånet. Se alltid till att jämföra när du ska låna pengar online. Detta gör du enkelt via en låneansökan som i sin tur presenterar olika alternativ för dig att välja bland.


Genom att jämföra förslag från flera banker samtidigt slipper du förhandla ränta med varje enskild bank. Det underlättar processen om att hitta det billigaste lånet. För vi ser till att bankerna tävlar om dig som kund. Vårt jobb är att förhandla fram den bästa tänkbara räntan för att sedan kunna presentera dig det billigaste privatlånet. När förhandlingen är avslutad får du ett diverse förslag från olika banker, du analyserar, jämför, konsulterar med din rådgivare du kan även konsultera förslagen med våra lånerådgivare hos oss på Enklare. Därefter vänder du dig till den bank eller långivare som erbjöd dig de villkoren på ditt enkla lån som passar dig bäst.

FYLL I FORMULÄRET SÅ PRESENTERAR VI DIG UTIFRÅN DINA LÅNEKRITERIER TILL DET BILLIGASTE LÅNET


( DIN LÅNEANSÖKAN ÄR EJ BINDANDE )

5000kr 600000kr
1 år15 år
Cirka månadskostnad

Låneformulär för privatlån

 • Jag vill samla lån:
Enter the word YES in the box:
Loading

Har du lånat pengar via  olika snabblån? Vi hjälper dig att samla dessa lån.

Förhandla räntan billigare genom att tänka på din kreditvärdighet. Jämförelsen görs dessutom med endast en kreditupplysning via UC. Det är en viktig detalj med tanke på att en jämförelse som skulle gjorts på egen hand hade inneburit en ny kreditupplysning för varje bank och långivare du gick till för att förhandla ränta. Fler kreditupplysningar leder till en allt sämre kreditvärdighet, vilket i praktiken hade resulterat i att varje bank och långivare du vände dig till för att förhandla räntan, hade givit dig allt högre och högre räntor. Det hade även varit enormt tidskrävande att kontakta ett 30-tal banker och långivare var och en för sig. Att jämföra med alla våra samarbetspartners samtidigt är ett mycket bättre alternativ för dig som vill låna snabbt och bryr dig om din kreditvärdighet. När du ska låna pengar online skiljer sig räntorna väldigt mycket beroende på vilken bank eller långivare du går till.

Du ska därför alltid jämföra räntan på lån utan säkerhet innan du agerar. Via Enklare kan du tillsammans med din kontaktperson göra en ansökan för att sedan därefter se vilka räntor våra samarbetspartners har att erbjuda. Detta är inte enbart ett sätt du lånar pengar snabbt igenom utan du slipper även förhandla räntan på privatlånet eftersom vår jämförelse i sig förhandlar den åt dig. Enklare agerar som en hjälpande hand vid förhandlingen av din ränta. Ett bra och effektivt sätt att förhandla räntan på, speciellt då det enbart krävs en kreditupplysning. Denna upplysning ger i sin tur möjligheten att låta 27 banker ta del av din ansökan för att sedan erbjuda dig ett lån, värt att notera är att vi inte erbjuder snabblån som för övrigt en annan typ av låneform.


När man lånar pengar utan säkerhet har man inte något i pant för själva lånet. Ett bolån är till exempel ett pantsatt lån, då huset i sig är bankens säkerhet. Eftersom privatlån även känt som blancolån klassas som lån utan säkerhet sätts också räntan därefter. Med en medsökande känner banken en större trygghet i att lånet blir återbetalt. Detta sätter dig i en position där du får en bättre utgångspunkt när det kommer till förhandling av räntan. Har du möjlighet att ha med en medsökande på lånet innebär detta en fördel för dig rent ekonomiskt. Banken ser då att det finns två inkomster som kan hjälpa till med återbetalningen av lånet, vilket i sin tur inger ett större förtroende.

Fyll i formuläret för att sätta den Enklare låneprocessen i rullning

trustpilot

4,7/5

Planer på en snabb affär? Låt oss på Enklare jämföra räntan på billiga privatlån

Kreditvärdigheten påverkar räntan på privatlån Genom vår hemsida kan du låna pengar online genom att fylla i din ansökan i vårt ansökningsformulär. Hur mycket du kan låna direkt beror på den ekonomiska situationen på den eller dem som söker. Varje bank och långivare gör individuellt en riskbedömning som baseras på hur kreditvärdigheten ser ut på din och din eventuella medsökande. Efter det presenterar vi på Enklare vilken ränta du har fått. På så sätt kan du låna pengar snabbt och enkelt till den bästa räntan. För att låna snabbt och enkelt till en så bra ränta som möjligt är det därför väldigt viktigt med din kreditvärdighet. Kreditvärdigheten avgörs av din återbetalningsförmåga där inkomster, utgifter, anställningsform, boende och befintliga lån bland annat vägs samman.


För att låna snabbt

För att göra en snabb affär och samtidigt ha möjlighet till en bättre ränta kan det därför vara bra att samla de befintliga lånen detta under ett så kallat privatlån. Att samla sina skulder har många fördelar. För det första är spridda skulder dyrt. Lån som avbetalningar på TV-apparater och datorer, kreditkortsskulder och SMS-lån har alla en sak gemensamt och det är att räntan oftast är väldig hög. För att göra skulderna billigare kan du söka lån på det totala beloppet av småskulderna. När allt är samlat under ett och samma lån resulterar det oftast med en lägre ränta. Att hålla koll på din ekonomi blir också betydligt lättare med endast ett lån jämfört med flera spridda skulder. Har du samlat ihop skulder har du i många fall även stärkt din kreditvärdighet. Då kan det vara smart att jämföra räntan igen och se om du kan få ännu lägre ränta. Känns allt krångligt? Ingen fara våra lånerådgivare ger dig all information du behöver för att förstå innebörden med allt som rör dessa ämnen.


Förhandla räntan genom att jämföra

Vi på Enklare är experter på lån och räntor, därför ska du vända dig till oss när du vill låna pengar snabbt och enkelt. Du kan låna pengar direkt och utan något krångel. Du kan ansöka om upp till 600 000 kr för ett privatlån via Enklare. Alla våra samarbetspartners får möjligheten om att erbjuda dig ett bud med lånevillkor. Räntan förhandlas automatiskt, detta genom att låta bankerna tävla om vem som kan erbjuda dig den bästa tänkbara räntan. Läs mer: Låna 400 000 - 500 000 kr. Billån med säkerhet

VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR
Här hittar du svar på vanligt förekommande frågor