JÄMFÖR ALLTID  RÄNTOR & VILLKOR
 INNAN DU LÅNAR PENGAR

JÄMFÖR ALLTID     RÄNTOR & VILLKOR    INNAN DU LÅNAR PENGAR

Låna pengar snabbt via EN AV Sveriges
främsta låneförmedlare
svar direkt efter inskickad låneansökan

Låna pengar snabbt via EN AV Sveriges främsta låneförmedlare
svar direkt efter inskickad låneansökan

trustpilot

4,7/5

BankId Enklare Logga in

LÅNA PENGAR VIA EN LÅNEFÖRMEDLARE
ÄR BÅDE ENKELT & SMIDIGT

iPhone mobilapp
 • Accepterar betalningsanmärkning
 • Endast 1 kreditupplysning
 • Jämför 36 långivare
 • Hög servicenivå
 • Kostnadsfritt låneskydd i 3 månader
 • Låna 15000:- upp till 350 000:-
 • Enbart 1 kreditupplysning
 • Flexibel avbetalningstid
 • Svar från upp till 40 st långivare
 • Låna 5000:- upp till 600 000:-
 • Enbart 1 kreditupplysning
 • 390 tusen nöjda kunder

LÅNEFÖRMEDLARE 2023
svar inom 5 minuter

BANKID ENKLARE

SAMTLIGA LÅNEFÖRMEDLARE ÄR KOSTNADSFRIA I SVERIGE

Samtliga av våra låneförmedlare vi samarbetar med står på din sida under helalåneprocessen, från inskickad låneansökan ända fram tills du bestämt dig om vilken väg du vill ta. Enklare levererar kostnadsfri konsultation samt presentation av diverse olika lånevillkor.


Sitter du på ett eller flera lån? Isåfall kan vi hjälpa dig att samla dessa skulder. Skicka in en låneansökan via vårt formulär för att komma i kontakt med din lånerådgivare från Enklare. Vår ambition är att kunna presentera dig det billigaste lånet på marknaden. Detta gör vi genom att jämföra billigare lån med andra lån med bra lånevillkor. Oavsett om du bara ska låna 5000:- upp till 10000:- så är det alltid värt att jämföra olika erbjudanden.

POPULÄRA VAL

 • Coop medlem får bättre räntevillkor
 • Kostnadsfritt låneskydd i tre månader
 • Erbjuder lån upp till 350 000 kr
 • Endast 1 kreditupplysning
 • Avbetalningar efter dina behov
 • Erbjuder krediter till dig som
 • Endast 1 kreditupplysning
 • Låna upp till 500 000:-
 • Svar från upp till 30 långivare
 • Enbart en kreditupplysning
 • Enormt fokus på kundvård
 • Låna upp till 600 000 kr
 • Svar från upp till 40 st banker
 • Låna 5000:- upp till 600 000:-
 • Enbart 1 kreditupplysning
 • 390 tusen nöjda kunder
 • Jämför villkor från över 35 långivare
 • Sverige största låneförmedlare
 • Endast 1 kreditupplysning
 • Låna upp till 600 000:-
 • Accepterar betalningsanmärkning
 • Endast 1 kreditupplysning
 • Professionell kundvård
 • Jämför 36 långivare

Skicka in en låneansökan & välj
det billigaste lånet med lägst ränta - Gäller lånebelopp från 5000:- ända upp till 600000:-

För att snabbast komma igång så börjar du med att skicka in en låneansökan. Via någon av våra rekommenderade låneförmedlare. Detta gör du online via ditt BankID du får sedan ett svar med förslag på olika privatlån vissa billigare än andra vissa med hög respektive låg räntesats. Oavsett hur billigt privatlån du än hittar så är det alltid ett lån utan säkerhet du tar. En låneförmedlare förhandlar så du erbjuds möjligheten om att låna pengar till lägsta möjliga räntan.


Ta hjälp av en låneförmedlare när du ska ansöka om lån, via din rådgivare kan du enkelt se över dina möjligheter när det kommer till låneräntor för att sedan hitta det billigaste privatlånet. Att låna pengar utan säkerhet betyder att du själv bestämmer vad pengarna ska gå till. Detta då det till skillnad från ett bolån/billån inte är knutet till en lägenhet/fordon.

Låna pengar snabbt och säkert
5000kr 600000kr
1 år15 år
Cirka månadskostnad

Låneformulär för privatlån

 • Jag vill samla lån:
Enter the word YES in the box:
Loading

Ta hjälp av oss vi jämför lån med låga räntor för att sedan presentera det billigaste lånet till dig

När du vill låna pengar direkt kan du antingen fylla i en ansökan på vår hemsida eller ringa in till vårt kontor så hjälper en av våra handläggare dig med din ansökan. Efter att din ansökan har tagits emot och blivit behandlad kommer våra samarbetspartners att ge bud och därefter återkopplar vi med buden till dig. Det finns "enkla lån" samt "dyra lån" vår vision är att du som privatperson ska bli upplyst på ett enkelt sätt om vilka lån som har en så kallad billig ränta respektive dyr.


Eftersom bankerna får tävla om dig som kund är detta ett effektivt sätt för dig att få en riktigt bra/billig ränta. Efter du skickat in din låneansökan går du tillsammans med din låneförmedlare igenom buden. Sedan är det fritt fram för dig att välja det billigaste privatlånet. Se alltid till att jämföra när du ska låna pengar online. Detta gör du enkelt via en låneansökan som i sin tur presenterar olika alternativ för dig att välja bland.


Genom att jämföra förslag från flera banker samtidigt slipper du förhandla ränta med varje enskild bank. Det underlättar processen om att hitta det billigaste lånet. För vi ser till att bankerna tävlar om dig som kund. Vårt jobb är att förhandla fram den bästa tänkbara räntan för att sedan kunna presentera dig det billigaste privatlånet.


När förhandlingen är avslutad får du ett diverse förslag från olika banker, du analyserar, jämför, konsulterar med din rådgivare du kan även konsultera förslagen med våra lånerådgivare hos oss på Enklare. Därefter vänder du dig till den bank eller långivare som erbjöd dig de villkoren på ditt enkla lån som passar dig bäst.

LÅNA PENGAR SNABBT & FÅ SVAR DIREKT. POPULÄRA LÅNEBELOPP 50000:- UPP TILL 100000:-

UTIFRÅN DIN KREDITVÄRDIGHET KOMMER DU BLI PRESENTERAD DET BILLIGASTE ALTERNATIVET

Har du lånat pengar från ett flertal banker?
Inga problem vi hjälper dig att samla dem även om det överstiger
ett lånebelopp på 500000:-

Förhandla räntan billigare genom att tänka på din kreditvärdighet. Jämförelsen görs dessutom med endast en kreditupplysning via UC. Det är en viktig detalj med tanke på att en jämförelse som skulle gjorts på egen hand hade inneburit en ny kreditupplysning för varje bank och långivare du gick till för att förhandla ränta.


Fler kreditupplysningar leder till en allt sämre kreditvärdighet, vilket i praktiken hade resulterat i att varje bank och långivare du vände dig till för att förhandla räntan, hade givit dig allt högre och högre räntor. Det hade även varit enormt tidskrävande att kontakta ett 30-tal banker och långivare var och en för sig. Att jämföra med alla våra samarbetspartners samtidigt är ett mycket bättre alternativ för dig som vill låna snabbt och bryr dig om din kreditvärdighet. När du ska låna pengar online skiljer sig räntorna väldigt mycket beroende på vilken bank eller långivare du går till.


Du ska därför alltid jämföra räntan på lån utan säkerhet innan du agerar. Via Enklare kan du tillsammans med din kontaktperson göra en ansökan för att sedan därefter se vilka räntor våra samarbetspartners har att erbjuda. Detta är inte enbart ett sätt du lånar pengar snabbt igenom utan du slipper även förhandla räntan på privatlånet eftersom vår jämförelse i sig förhandlar den åt dig.


Enklare agerar som en hjälpande hand vid förhandlingen av din ränta. Ett bra och effektivt sätt att förhandla räntan på, speciellt då det enbart krävs en kreditupplysning. Denna upplysning ger i sin tur möjligheten att låta 27 banker ta del av din ansökan för att sedan erbjuda dig ett lån, värt att notera är att vi inte erbjuder snabblån som för övrigt en annan typ av låneform.


När man lånar pengar utan säkerhet har man inte något i pant för själva lånet. Ett bolån är till exempel ett pantsatt lån, då huset i sig är bankens säkerhet. Eftersom privatlån även känt som blancolån klassas som lån utan säkerhet sätts också räntan därefter. Med en medsökande känner banken en större trygghet i att lånet blir återbetalt. Detta sätter dig i en position där du får en bättre utgångspunkt när det kommer till förhandling av räntan. Har du möjlighet att ha med en medsökande på lånet innebär detta en fördel för dig rent ekonomiskt. Banken ser då att det finns två inkomster som kan hjälpa till med återbetalningen av lånet, vilket i sin tur inger ett större förtroende.

Planer på snabba & billiga affärer? Glöm då inte ATT
jämföra låneräntorna 

Kreditvärdigheten påverkar räntan på privatlån Genom en låneförmedlare kan du ansöka pengar online. Hur mycket du kan ansöka om direkt beror på den ekonomiska situationen på den eller dem som söker. Varje bank och långivare gör individuellt en riskbedömning som baseras på hur kreditvärdigheten ser ut på din och din eventuella medsökande.


Efter det presenterar vi på Enklare vilken ränta du har fått. På så sätt kan du ansöka om pengar snabbt och enkelt till den bästa räntan. För att låna snabbt och enkelt till en så bra ränta som möjligt är det därför väldigt viktigt med din kreditvärdighet. Kreditvärdigheten avgörs av din återbetalningsförmåga där inkomster, utgifter, anställningsform, boende och befintliga lån bland annat vägs samman.

För snabb hantering av lägre belopp såsom 40 000:- till 70 000:-

För att göra en snabb affär och samtidigt ha möjlighet till en bättre ränta kan det därför vara bra att samla de befintliga lånen detta under ett så kallat privatlån. Att samla sina skulder har många fördelar. För det första är spridda skulder dyrt. Lån som avbetalningar på TV-apparater och datorer, kreditkortsskulder och SMS-lån har alla en sak gemensamt och det är att räntan oftast är väldig hög. För att göra skulderna billigare kan du söka lån på det totala beloppet av småskulderna.

När allt är samlat under ett och samma lån resulterar det oftast med en lägre ränta. Att hålla koll på din ekonomi blir också betydligt lättare med endast ett lån jämfört med flera spridda skulder. Har du samlat ihop skulder har du i många fall även stärkt din kreditvärdighet. Då kan det vara smart att jämföra räntan igen och se om du kan få ännu lägre ränta. Känns allt krångligt? Ingen fara våra lånerådgivare ger dig all information du behöver för att förstå innebörden med allt som rör dessa ämnen.

Förhandla räntan genom att jämföra

Våra låneförmedlare är experter på förmedlig för dig som önskar låna pengar till en låg ränta, därför ska du vända dig till dem när du vill låna pengar snabbt och enkelt. Du kan låna pengar direkt och utan något krångel. Du kan ansöka om upp till 600 000 kr för ett privatlån. Alla våra samarbetspartners får möjligheten om att erbjuda dig ett bud med lånevillkor. Räntan förhandlas automatiskt, detta genom att låta bankerna tävla om vem som kan erbjuda dig den bästa tänkbara räntan. Läs mer: Låna 400 000 - 500 000 kr. Billån med säkerhet

Lånebelopp mellan 30 000:- & 40 000:- ända upp till 100 000:-

Att ansöka om lån är något som privatpersoner gör mer och mer, det är mer eller mindre ett måste för merparten i vårt samhälle. Det kan handla om större lån såsom bostadslån såväl som de mindre lånen som ofta går under namnet blancolån. Oavsett vilken typ av lån det rör sig om så är det viktigt att du som låntagare har koll på samtliga delar i lånet för att få så bra förutsättningar som möjligt. Att låna 10 000:- och att låna 60 000:- skiljer sig på flera sätt än enbart på den faktiska lånesumman. Att belåna sig på en större summa pengar, som att låna 70000:- innebär mest troligt en längre lånetid och därmed också en högre effektiv ränta i längden.


Om du däremot kan låna 10000:- eller t.om. låna 20000:- så är chansen stor att återbetalningstiden blir avsevärt kortare och då blir antalet månader med räntekostnader också, givetvis, mindre. Utöver storleken på lånet och tillhörande räntekostnader så är det viktigt att du har koll på säkerheten i lånet, såsom rörliga och fasta räntor. Se därför till att jämföra hos olika lånegivare ordentligt innan du tar ett beslut. Det finns lån för alla, oavsett förutsättningar.

Faktorer som påverkar din lånekostnad

Nedan kommer vi att specificera de viktigaste faktorerna att ha koll på när det kommer till din framtida lånekostnad. Vi riktar oss till samtliga låntagare, vare sig det rör sig om mindre krediter så ska man alltid jämföra sina alternativ även om det handlar om belopp mellan 5000:- 10 000:-. När det kommer till större belopp där belåningsgraden ligger mellan 300 000:- & 400 000:-  eller ända upp till 500 000:- ska en låneförmedlare kontaktas.

Välj rätt bank!

Att välja rätt bank med hänsyn till dina förutsättningar är faktiskt något av det allra viktigaste, mest avgörande, för dig att tänka på innan du binder upp dig på ett lån. Olika banker har olika villkor och olika förutsättningar. Villkor och förutsättningar som skiljer sig mer än en faktiskt kan ana. Därför uppmanar vi dig till att jämföra ordentligt och pröva just er låneansökan på flera banker innan ni tar ett faktiskt beslut. Olika banker erbjuder olika lånebelopp max gränsen är dock mellan 500 000:- upp till 600 000:-

Jämför alltid räntor även ifall  lånet är på 500000:- eller 30000:-

Tänkvärt scenario: Att belåna sig på 5000:- eller 50000:- kan tänkas vara en liten summa som lätt kommer att kunna återbetalas, men med vissa bankers skyhöga räntesystem, så blir denna summa snart fördubblad och kostnaden betydligt större än vad du mäktar med. Därav uppmuntrar vi dig återigen till att välja rätt bank, vare sig det handlar om att låna mindre belopp såsom 10 000 / 20 000:-

Din kreditvärdighet!

Mer eller mindre samtliga banker och kreditutgivare utför en kreditupplysning innan de godkänner dig ett lån eller en avbetalning. En kreditupplysning är något som belyser din kreditvärdighet vilket kortfattat står för din förmåga att kunna fullfölja de lånevillkor du signar upp dig på. Kreditvärdighet bygger på din årsinkomst, eventuella tidigare betalningsanmärkningar och dina fasta utgifter. Att ha en hög kreditvärdighet ökar dina chanser till att låna pengar. Är det så att du har en lägre kreditvärdighet kan det vara värt att överväga ditt lån. Kanske kan du ansöka om att låna 20 000:- istället för att låna 40 000? Att få en lägre lånesumma godkänd, som exempelvis 10000:- är mer troligt om du olyckligt nog har en låg kreditvärdighet av diverse anledningar. Men ge inte upp hoppet helt, många banker är tillmötesgående och kan boka in dig på ett bankmöte.

Lånebelopp mellan 100000:- upp till 200000:-

Tänkvärt scenario: Låt oss säga att du har lånat 40 000:- Något oväntat händer sedan som gör att din förmåga att betala av lån med tillhörande ränta påverkas drastiskt. Räntorna förskjuts och ökar och innan du vet ordet av det har du en skuld som att du lånat 60000:- fastän du endast lånade 40000:- Plötsligt är du skuldbelagd och din kreditvärdighet ännu mindre. Se därför till att ha rätt förutsättningar från början. Återigen, jämför hos olika banker och bolla dina tankar. Banken är till för att hjälpa, inte att stjälpa.

VANLIGT FÖREKOMMANDE FRÅGOR & SVAR