Låna pengar snabbt med Enklare som rådgivare

5000kr 600000kr
1 år15 år
Cirka månadskostnad

  • Jag vill samla lån:
Enter the word YES in the box:
Loading

Våra samarbetsbanker

Coop Bank
ICA
Santander
IKANO
Collector
Marginalen

Enklare har sedan 2015 hjälpt över en kvarts miljon privatpersoner jämföra sina lån. Vi står på din sida under hela låneprocessen. Enklare levererar kostnadsfri konsultation samt presentation av diverse olika lånevillkor. Sitter du på ett eller flera lån? Isåfall kan vi hjälpa dig att samla dessa skulder.

Kontakta oss via kontaktformuläret så berättar vi mer.

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett meddelande.

Låna pengar snabbt!

Hos Enklare kan du låna pengar snabbt och enkelt och få svar med förslag på bara 24 timmar, ofta får du svar inom bara några minuter! Du kan ansöka om privatlån som innebär att du lånar pengar utan säkerhet. Ta hjälp av Enklare nästa gång du ska söka lån, hos oss kan du enkelt se över dina möjligheter på räntor för privatlån. Att låna pengar utan säkerhet betyder att du får välja själv vad pengarna ska gå till! Eftersom lånet inte är pantsatt bestämmer inte banken eller långivaren om vad pengarna ska gå till.

Ta hjälp av oss för att söka lån

När du vill låna pengar direkt kan du antingen fylla i en ansökan på vår hemsida eller ringa in till vårt kontor så hjälper en av våra handläggare dig med din ansökan. Efter att din ansökan har tagits emot och blivit behandlad kommer våra samarbetspartners att ge bud och därefter återkopplar vi med buden till dig. Eftersom bankerna får tävla om dig som kund är detta ett effektivt sätt för dig att få en riktigt bra ränt. När vi har gått igenom buden tillsammans väljer du helt enkelt det bästa lånet. Se alltid till att jämföra när du ska låna pengar online!

Genom att jämföra förslag från flera banker samtidigt slipper du förhandla ränta med varje enskild bank. De får istället tävla om dig som kund, och då förhandlar du räntan automatiskt. Få får ett färdigförhandlat förslag därefter vänder du dig till den bank eller långivare som erbjöd dig bästa villkoren.

lana 100000 enklare

Lånar du pengar hos en eller flera banker? Kontakta oss så hjälper vi dig att samla ihop dessa lån.

Förhandla räntan billigare genom att tänka på din kreditvärdighet. Jämförelsen görs dessutom med endast en kreditupplysning hos UC. Det är en viktig detalj med tanke på att en jämförelse som skulle gjorts på egen hand hade inneburit en ny kreditupplysning för varje bank och långivare du gick till för att förhandla ränta. Fler kreditupplysningar leder till en allt sämre kreditvärdighet, vilket i praktiken hade resulterat i att varje bank och långivare du vände dig till för att förhandla räntan, hade givit dig allt högre och högre räntor. Det hade även varit enormt tidskrävande att kontakta ett 30-tal banker och långivare var och en för sig. Att jämföra med alla våra samarbetspartners samtidigt är ett mycket bättre alternativ för dig som vill låna snabbt och bryr dig om din kreditvärdighet. När du ska låna pengar online skiljer sig räntorna väldigt mycket beroende på vilken bank eller långivare du går till.

Du ska därför alltid jämföra räntan på privatlån innan du agerar och hos oss kan du ansöka om att låna direkt och därefter se vilka räntor våra samarbetspartners kan ge dig. Inte nog med att du lånar pengar snabbt och enkelt, du slipper även förhandla räntan på privatlån eftersom vår jämförelse i sig förhandlar åt dig. Enklare en hjälpande hand vid förhandling av din ränta. Ett bra och effektivt sätt att förhandla räntan på privatlån är att ha med en medsökande på lånet. När man lånar pengar utan säkerhet har man inte något i pant för att ta lånet. Ett bolån är till exempel ett pantsatt lån, då huset i sig är bankens säkerhet på att lånet betalas tillbaka. Eftersom privatlån är lån utan säkerhet sätts också räntan därefter. Med en medsökande får banken en större trygghet att lånet blir återbetalt, och du får en bättre utgångspunkt att förhandla räntan. Har du möjlighet att ha med en medsökande på lånet är det en fördel för dina villkor. För banken betyder det att det finns två inkomster som kan hjälpa till med lånet och det ger dem större förtroende för din återbetalningsförmåga.

VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR

Här hittar du svar på vanligt förekommande frågor

enklare lan

Enklare tipsar dig som planerar att snabbt låna pengar via ett blanco/privatlån

Kreditvärdigheten påverkar räntan på privatlån
Genom vår hemsida kan du låna pengar online genom att fylla i din ansökan i vårt ansöksformulär. Hur mycket du kan låna direkt beror på den ekonomiska situationen på den eller dem som söker. Varje bank och långivare gör individuellt en riskbedömning som baseras på din och din eventuella medsökandes kreditvärdighet. Efter det presenterar vi på Enklare vilken ränta du har fått. På så sätt kan du låna pengar snabbt och enkelt till den bästa räntan. För att låna snabbt och enkelt till en så bra ränta som möjligt är det därför väldigt viktigt med din kreditvärdighet. Kreditvärdigheten avgörs av din återbetalningsförmåga där inkomster, utgifter, anställningsform, boende och befintliga lån bland annat vägs samman.

För att låna snabbt till en bättre ränta kan det därför vara bra att samla sina befintliga lån under ett privatlån. Att samla sina skulder har många fördelar. För det första är spridda skulder dyrt. Lån som avbetalningar på TV-apparater och datorer, kreditkortsskulder och SMS-lån har alla gemensamt att räntan oftast är väldigt hög. För att göra skulderna billigare kan du söka lån på det totala beloppet av småskulderna. När allt är samlat under ett och samma privatlån blir det oftast en lägre ränta. Att hålla koll på din ekonomi blir också betydligt lättare med endast ett lån jämfört med flera spridda skulder. Har du samlat ihop skulder har du i många fall även stärkt din kreditvärdighet. Då kan det vara smart att jämföra räntan igen och se om du kan få ännu lägre ränta.

Förhandla räntan genom att jämföra
Vi på Enklare är experter på lån och räntor, därför ska du vända dig till oss när du vill låna pengar snabbt och enkelt. Du kan låna pengar direkt och utan något krångel. Du kan söka upp till 500 000 kr för ett privatlån. Alla våra samarbetspartners ger sedan bud på om de kan låna ut hela ditt sökta belopp eller en del av det. Du förhandlar räntan automatiskt genom att låta bankerna tävla om vem som kan erbjuda dig den bästa räntan. Läs mer: Låna 400 000 - 500 000 kr.

FlightON logo