ANSÖK LÅN!

  • Låna upp till 600 000 kr
  • Få svar från över 30 banker
  • Endast 1 kreditupplysning

Ränta

Räntan är individuell. Coop-medlemmar får en procentenhets rabatt på räntan.

Utbetalningstid

Coop Bank har en utbetalningstid på 1-2 arbetsdagar.

Betalningsanmärkning

Nej, du kan inte ansöka om lån hos Coop om du har en betalningsanmärkning.

Coop - en bank som erbjuder många olika typer av lån

Coop är en ekonomisk förening som driver matvarubutiker, men de erbjuder också lån till privatpersoner. Du kan ansöka om flera olika lån hos Coop bland annat privatlån, renoveringslån, billån, båtlån och banklån. En klar fördel med Coop är att de erbjuder lägre ränta för den som är medlem i Coop. Du får en procentenhet lägre ränta om du är medlem i Coop, vilket kan bli mycket pengar vid större lånebelopp.

Coop erbjuder flera typer av lån

Coop är ingen förmedlingstjänst för lån, utan Coop är långivare. Det innebär att du ansöker om lån hos Coop och det är Coop som lånar ut pengarna till dig. Coop erbjuder flera olika typer av lån som är anpassade för privatpersoner.

Privatlån

En lånetyp som Coop erbjuder är privatlån. Du har möjlighet att ansöka om privatlån via Coop för belopp mellan 15 000 kronor till 350 000 kronor. Du väljer själv hur lång återbetalningstiden för privatlånet ska vara, så länge du väljer en tid mellan 2- 15 år. Du har givetvis rätt att betala tillbaka lånet tidigare än så om du vill. Om du vill ta ett privatlån för över 350 000 kronor behöver ni vara två personer som söker om lånet, om du har en medsökande får ni också en lägre ränta på ert privatlån.

Renoveringslån

Coop erbjuder också ett generöst renoveringslån till privatpersoner. Det innebär att du kan låna pengar till din renovering. Coop tillåter dig att låna mellan 15 000 kronor upp till 500 000 kronor för att renovera hemma. Även vid renoveringslån gäller att ni behöver vara två sökanden för att du ska kunna få låna mer än 350 000 kronor.

Båtlån

Det är även möjligt att ta ett båtlån via Coop. Som namnet antyder är det ett lån som syftar till att finansiera ett inköp av en båt till hushållet. Villkoren är desamma som vid ett renoveringslån, du får låna mellan 15 000 kronor till 500 000 kronor och lånebelopp över 350 000 kräver att du har en ytterligare person som är medsökande till lånet.

Så ansöker du om lån hos Coop

Du ansöker om lån direkt på Coops hemsida. Du får normalt svar direkt efter att du har skickat in din ansökan och du kan enkelt skriva under låneavtalet med BankID. Om du är osäker på hur mycket du kan låna så kan du använda dig av Coops låneindikator, där du fyller i vilka inkomster du har och hur mycket du vill låna. Låneindikatorn ger dig då ett svar på hur mycket lån du sannolikt kan bli beviljad.

När du lånar pengar via Coop så är den första månaden alltid amorteringsfri. Det innebär att du inte behöver betala av på lånet den första månaden, utan bara erlägga ränta och avgifter enligt avtalet.

Utbetalningstider för lån hos Coop

Coop har snabba utbetalningstider för lån. När du har signerat låneavtalet så betalas lånet ut inom 1- 2 arbetsdagar, vilket är snabbt i förhållande till många andra långivare.

Öppettider hos Coops kundservice

Om du har frågor inför en låneansökan eller vill göra justeringar i en befintlig låneansökan kan du höra av dig till Coop via telefon. De har öppet mellan 8-18 på vardagar.

 

ANSÖK LÅN!

  • Låna upp till 600 000 kr
  • Få svar från över 30 banker
  • Endast 1 kreditupplysning

VARFÖR COOP BANK

  • Rabatt på räntan om du är Coop-medlem
  • Utbetalningstid på 1-2 dagar
  • Du får oftast svar direkt på din låneansökan
  • Flera olika låntyper