Blir det någon semesterresa i sommar?

Svenska kronans värde har rasat och det blir dyrare att semestra utomlands. För några år sedan kostade en dollar sex till sju kronor och i dag kostar den nästan tio kronor. Vissa gynnas av den låga kronan och andra missgynnas. De som gynnas är exportföretagen och utländska turister som reser till Sverige. Däremot har det blivit dyrare att köpa importvaror och att resa utomlands. Semesterkassan räcker inte lika långt som tidigare. Det blir även dyrare att resa i Sverige eftersom bensinpriset har gått upp. Ett ljus i mörkret är trots allt att räntorna är låga både om du har bolån eller privatlån.

Om du har lån på flera olika ställen kan det vara en fördel att samla lånen hos en låneförmedlare. Du kanske även använder ditt kreditkort där den effektiva räntan ofta är väldigt hög. Våra rådgivare på Enklare kan hjälpa dig att se över hela din lånesituation så att du kan sänka din totala månadskostnad och kanske även få möjlighet att göra en semesterresa i sommar. En fördel med att vända dig till oss i stället för att gå runt till de olika bankerna, där varje bank gör en egen kreditprövning och du sedan ska sitta och jämföra de olika alternativen, är att vi på Enklare gör en kreditprövning som sedan skickas till de banker vi samarbetar med. Vi tar sedan fram en lösning som passar bäst för dina behov.

Det kostar dig ingenting att få rådgivning om vilka alternativ som är bäst om du vill samla dina lån på ett ställe. Genom att samla dina lån & krediter på ett ställe kan du sänka den effektiva räntan och på så sätt få ner din månadskostnad avsevärt. Det tar ju tid att sparar till en semesterresa , så om det visar sig att din ekonomi förbättras avsevärt efter att vi har samlat dina kan det även finnas möjlighet till ett nytt lån.

Med vårt privatlån har du möjlighet att ta ett lån på 20 000 – 500 000 utan säkerhet. För att ansöka om lån behöver du ha en regelbunden inkomst och vara över 18 år.