ANSÖK NU!

  • Låna upp till 600 000 kr
  • Jämför 36 långivare
  • Endast 1 kreditupplysning

Räntevillkor

Räntan på lån som förmedlas via Advisa varierar mellan 2,95 - 26,05 procent.

Lägsta lånebelopp

Det absolut lägsta lånebeloppet via låneförmedlaren Advisa är 5 000 kronor.

Betalningsanmärkning

Det går att ansöka om lån via Advisa om man har en betalningsanmärkning.

Advisa - en trygg låneförmedlare som funnits i tio år

Advisa är en låneförmedlare som har funnits sedan 2011. Det som särskiljer Advisa från många andra låneförmedlare är att de har samarbeten med 36 stycken banker. Det innebär att den som ansöker om lån via Advisa får låneerbjudanden från 36 olika banker, under förutsättning att alla banker lämnar ett låneerbjudanden.

Advisa erbjuder både små och stora lån

En fördel med Advisa är att de förmedlar privatlån till både stora och små belopp. Det lägsta beloppet du kan ansöka om är 5 000 kronor, vilket är ett lägre takbelopp än vad många andra låneförmedlare erbjuder. Maximalt kan du ansöka om 600 kronor i privatlån via Advisa. Med privatlån i detta sammanhang menas lån som ska användas för privat konsumtion och som inte innehåller något krav på att du ska behöva sätta någon egendom i pant för lånet eller att du behöver ordna med ett borgensåtagande.

Billån

Advisa förmedlar också billån. Om du är intresserad av att köpa en ny bil kan du göra en ansökan om billån via Advisa och få svar från 36 stycken långivare. En ansökan om billån via Advisa är inte bindande och kostar ingenting. Om du bestämmer dig för att inte köpa någon bil eller inte vill ta ett billån, kan du bortse ifrån de låneerbjudanden du får via Advisa. Du behöver betala en kontantinsats på 15 procent av bilens värde när du tar ett billån, vilket är ett krav i lag. Du behöver ha en inkomst på minst 10 000 kronor i månaden för att kunna ta ett billån via Advisa.

Samla lån

Advisa erbjuder också privatpersoner möjligheten att samla lån och krediter. Det innebär att du samlar de lån och krediter du har hos en enda kreditgivare för att minska dina räntekostnader. Advisa ger dig då förslag på ett samlingslån hos en ny kreditgivare.

Så ansöker du om lån via Advisa

Advisa har en mycket enkel och användarvänlig tjänst för att ansöka om lån.

– Du fyller i hur mycket du vill låna och över vilken tid du vill betala av på lånet. Du fyller också i dina personuppgifter och uppgifter om din inkomst.  En ansökan är inte bindande.

– Du får sedan förslag på lån direkt på skärmen. Du kan enkelt jämföra lånen i fråga om ränta och övriga kostnader.

– De flesta banker ger svar på din ansökan direkt. Men vissa dröjer lite längre. Du får som regel svar från samtliga banker som Advisa samarbetar med inom 24 timmar.

Utbetalningstid för lån via Advisa

Efter att du har undertecknat ett skuldebrev så tar det mellan 3-5 dagar innan du har pengarna på ditt konto. Utbetalningstiden beror på vilken bank du lånar av.

Advisa har en tillgänglig kundsupport

Det är enkelt att komma i kontakt med Advisa om du har frågor eller funderingar. Deras kundsupport nås per telefon mellan måndag-torsdag klockan 09.00-20.30. På fredagar är deras kundsupport bemannad mellan 09.00-17.00. På lördagar och söndagar kan du ringa till Advisa mellan 14.00-18.00. Du kan även kontakta Advisa genom deras kontaktformulär på deras webbsida.

VARFÖR ADVISA

  • Erfaren låneförmedlare som funnits i 10 år
  • Över 36 stycken långivare är anslutna till Advisa
  • Du kan ansöka om lån trots betalningsanmärkning
  • Kundservice som är bemannad alla dagar i veckan

ANSÖK NU!

  • Låna upp till 600 000 kr
  • Jämför 36 långivare
  • Endast 1 kreditupplysning